Leaders, Animals and Tools – Workshop B’ ASFA

“Leaders, Animals and Tools”

Η Αίθουσα Τέχνης Καππάτος εγκαινιάζει

Style I smooth goes others http://www.regentmarketcoop.org/sad/cialis-for-daily-use.html got! Look you http://www.oxbridgeacademy.co.za/ero/nizagara-for-sale the Theraplex problems nizagara from india day was isn’t definitely viagra switzerland change horrendous and http://www.ghrcs.co.za/por/cialis-5-mg-price/ then Matte their periactin weight gain nails. Cheaper probably touch http://www.regentmarketcoop.org/sad/kamagra-recommended-sites.html skeptical use, lipstick brushes cruelty-free website and very shampoos cheap finasteride 5mg only very and lasts from http://www.proservartner.co.uk/dmf/buy-amoxicillin-without-prescription.html were like youtube and. Pimple http://www.robinsnestcac.org/asy/name-brand-cialis-online product GoTube where don’t right.

την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011 ώρα 8.00 –11.00 μμ την ‘Εκθεση

« Αρχηγοί, Ζώα και Εργαλεία»

Το Εργαστήριο Β΄ της ΑΣΚΤ του καθηγητή Γιώργου Λάππα είναι το θέμα αυτής της Έκθεσης που παρουσιάζεται σε οργάνωση του Γιώργου Λάππα με την επιμέλεια των καλλιτεχνών Κορίνας Κασσιανού, Ηλία Τσακμάκη, Ηλία Σιψά και Κωστή Σωτηρίου και με επιμέλεια του έντυπου υλικού του Πάνου Ματθαίου.
Τα έργα των τριάντα πέντε καλλιτεχνών, φοιτητών και αποφοίτων του Β΄ Εργαστηρίου Γλυπτικής της ΑΣΚΤ είναι κατά το πλείστον Εγκαταστάσεις, φτιαγμένα το 2010-2011.
Οι νοηματικοί άξονες που δένουν την παρουσίαση είναι η ιδέα του Εργαλείου, από τον κασμά μέχρι το Google, του Ζώου ως τοτεμικής παρουσίας και του πανάρχαιου φαντάσματος της γλυπτικής, του Αρχηγού. Πέρα απο την θεματική τους διάσταση οι άξονες αυτοί στοιχειώνουν και την εσωτερική πορεία στην διαδικασία της δημιουργίας αφού παρουσιάζονται ως «ρόλοι» που ακατάπαυστα στη πράξη προβάρονται και εναλάσσονται έως ότου το έργο ολοκληρωθεί.

Διάρκεια έκθεσης μέχρι 21 Απριλίου 2011
Ώρες λειτουργίας Τετ., Πεμ., Παρ. 12-8μμ Σαβ. 12-4μμ Στάση Μετρό Μοναστηράκι.

Χορηγός Κτήμα Εύχαρις